Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:36
Αθλητικά

Με 47 νέα μέλη ο Ολυμπιακός δεν πάει πουθενά

Τις τελευταίες εβδομάδες τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και φίλαθλοι της ομάδας, συνεπικουρούμενοι φυσικά από τα τοπικά ΜΜΕ, έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμο για την εγγραφή νέων μελών στα μητρώα του Ερασιτέχνη.
Κι αυτό για δύο λόγους. Πρώτον για να ενισχυθεί οικονομικά το μητρικό σωματείο και δεύτερον για να υπάρχει μεγαλύτερη ισχύ στις οποίες αποφάσεις ληφθούν από δω και στο εξής για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στην προσπάθεια αυτή, αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ προσωπικά. Από σήμερα λοιπόν, είμαι και επίσημα μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.
Και για να προλάβω όλους του κακεντρεχείς, θα τους ενημερώσω εκ των προτέρων ότι δεν έγινα μέλος στον Ερασιτέχνη για να ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Αφενός γιατί βάση του καταστατικού δεν επιτρέπεται η ψήφος στα νέα μέλη και αφετέρου γιατί δεν επιθυμώ να καθορίσω στο ποσοστό που μου αναλογεί το «αύριο» του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό θα κληθούν να το κάνουν οι Ολυμπιακάρες και όχι κάποιος «ξένος».
Και αν αναρωτηθεί κανείς για ποιον λόγο εγγράφηκα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη. Για να συμβάλλω και εγώ οικονομικά, στο μέτρο που μου αναλογεί, στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.
Απορίες και ερωτήματα
Ωστόσο, από τη στιγμή που έγινα μέλος στο Ερασιτέχνη, μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες, τις οποίες θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου.
Πως είναι δυνατόν σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της ομάδας, να έχουν εγγραφεί τους τελευταίους δύο μήνες, μόλις 47 μέλη;
Πού είναι οι 17.000 φίλοι του Ολυμπιιακού Βόλου που βρέθηκαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό;
Πού είναι οι 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου που βρέθηκαν στον αγώνα του κυπέλλου με τον Ατρόμητο;
Πού είναι οι 3.500 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου που ταξίδεψαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη;
Πού είναι οι περίπου 2.000 φίλοι του Ολυμπιακού που σχεδόν κάθε βδομάδα βρίσκονταν στις εξέδρες του ΕΑΚ;
Ακόμα – ακόμα, που είναι οι 250 (κατά άλλους 400) που διαδήλωσαν πριν από κανά μήνα κατά του Αχιλλέα Μπέου
Και κυρίως που είναι όλοι αυτοί που τους τελευταίους μήνες απαιτούσαν την αποχώρηση των «παλαιών» παραγόντων, ώστε να… ξεβρομίσει μια και καλή ο Ολυμπιακός Βόλου; Που γέμιζαν τα φόρουμ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αναρτήσεις του με απόψεις που είχαν κοινό σημείο την αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό Βόλου.
Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι με 47 νέα μέλη και άλλα 150 παλαιά (εκ των οποίων τα 72 είναι ταμειακώς εντάξει), ισχυροποιείται ο Ολυμπιακός Βόλου;
Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα αφυπνιστεί. Θα ενεργοποιηθεί και ο αριθμός των νέων μελών θα πολλαπλασιαστεί. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι με 47 νέα μέλη ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πάει πουθενά.
*Η απόδειξη για όσους δεν πιστεύουν ότι και εγώ συνέβαλλα στην οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.
apodeixi