Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:38
Τοπικά

Με 46 μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 64χρονος επιχειρηματίας – Αύριο η απολογία του

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή, έλαβε από τον ανακριτή ο 36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 64χρονο επιχειρηματία από τον Αλμυρό, Αριστείδη Κολοβού, το βράδυ της Τρίτης. 
Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Δικαστήρια του Βόλου αλλά επειδή δεν είχε δικηγόρο, ο ανακριτής όρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο και έδωσε αναβολή στην απολογία του μέχρι αύριο, προκειμένου να ενημερωθεί για την δικογραφία.





Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο 36χρονος κατάφερε στον επιχειρηματία 46 μαχαιριές (!) άλλες επιφανειακές και άλλες που προκάλεσαν βλάβες, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Την θανατηφόρα μαχαιριά, δέχθηκε το θύμα στο θώρακα, με αποτέλεσμα να πληγεί στον τράχηλο και την καρωτίδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος, προβάλλοντας ως αιτία, οικονομικές και προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα, στην επιχείρηση του οποίου είχε εργαστεί για διάστημα έξι μηνών, πριν ενάμιση χρόνο.

Το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Αλμυρού και ολόκληρης της Μαγνησίας και τη βύθισε σε βαρύ πένθος για τον άδικο χαμό του 64χρονου επιχειρηματία.

Ο άτυχος 64χρονος κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στον Αλμυρό μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους και οδύνης.