Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 16:54
ΒόλοςΤοπικά

Με τον Αχιλλέα Μπέο υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης






Την υποψηφιότητά του με τη αυτοδιοικητική παράταξη του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ιδιαίτερα γνωστός με την ενασχόληση του με χορευτικούς συλλόγους του Βόλου ως δάσκαλος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Οταν η προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο, είτε λόγω επαγγέλματος, είτε μέσω της υπηρέτησης των κοινών, δεν είναι μια απλή ή τυχαία επιλογή, αλλά μια συνειδητά επαναλαμβανόμενη για χρόνια πράξη, η συμμετοχή σε προσπάθειες με υψηλούς στόχους, όπως η αναγέννηση και η ανάπτυξη μιας πόλης, όπως ο Βόλος μας, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη.

Για το λόγο αυτό στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου, εντάσσομαι και θα είμαι υποψήφιος με την ακομμάτιστη και ανεξάρτητη γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, το έργο και η προσφορά της οποίας μέχρι σήμερα βρίσκει την αποδοχή της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας.

Οι γνώσεις και η εμπειρία που απέκτησα προϊόντος του χρόνου από τη θητεία μου στην αυτοδιοίκηση, θεωρώ ότι θα φανούν χρήσιμες, ώστε το μεγάλο έργο που ξεκίνησε το 2014, να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με τη νέα θητεία που ο λαός θα δώσει στον Αχιλλέα Μπέο, για να κάνουμε τον Βόλο που αγαπάμε την πόλη που ονειρευόμαστε για μας και τα παιδιά μας.

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Γεννήθηκε στις 26/8/1969 στο Ριζόμυλο Μαγνησίας.

Απόφοιτος Α.Π.Θ. του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού το 1993.

Το 2001 κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, αποφοιτώντας από τη Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης.

Υπηρέτησε στο τμήμα Τροχαίας Βόλου και σήμερα υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου από το 2011 έως και σήμερα.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Κοινωνικής Μέριμνας – Διοικητικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ από το 1/9/2014 έως 28/2/2017.

Διετέλεσε επίσης Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Κάρλας την τετραετία 1998-2002 και ήμουν Ιδρυτής και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κάρλας, όπου υλοποίησε πολλά προγράμματα μαζικού αθλητισμού, εκδηλώσεις και πολλές άλλες αθλητικές δράσεις.

Είναι Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού –Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου ο οποίος ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα έχει 250 μέλη και έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πλήθος εκδηλώσεων.

Είναι ιδρυτικό μέλος και χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού-Αθλητικού Συλλόγου «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ» με έδρα τη Νέα Αγχιάλο, ο οποίος ιδρύθηκε το 2012 και σήμερα έχει περίπου 180 μέλη.

Διδάσκει παραδοσιακούς χορούς από το 1996 μέχρι και σήμερα σε πολλά και πολυμελή τμήματα παιδιών και ενηλίκων επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου, στον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Καναλίων «ΗΤΑΥΡΟΣ», στον Πολιτιστικό σύλλογο Μακρυράχης Πηλίου και στον Πολιτιστικό σύλλογο Πουρίου Ζαγοράς Πηλίου.

Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού συλλόγου ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ «ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ» στο Βόλο.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες την Μαρία, απόφοιτη του Α.Π.Θ. στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της Παρασκευής, φοιτήτρια στο α’ έτος του Α.Π.Θ. στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, η οποία έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια στο ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ και είναι χρυσή πανελλήνια πρωταθλήτρια.