Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 18:26
Αθλητικά

Με τον αέρα της κορυφής στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου






Να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών και να πετύχει την έκτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στη σημερινη αναμέτρηση (15.00) στην Κατερίνη επί του Πιερικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα για το κύπελλο από τον Απόλλωνα Λάρισας και να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας βέβαια στην Κατερίνη μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Πιερικός συγκαταλέγεται μεταξύ των αξιόμαχων ομάδων της κατηγορίας.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, αφού και στο σημερινό ματς θα στερηθεί των υπηρεσίων των Ντα Κόστα και Ζώνα.

 

Εκπληκτική παράδοση στην Κατερίνη

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο για τους «ερυθρόλευκους» εν όψει του αριανού αγώνα στην Κατερίνη είναι η παράδοση, καθώς δεκαπέντε χρόνια έχει να χάσει ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη. Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη ήταν το Μάιο του 1998 για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Μάλιστα, στις 3 τελευταίες επισκέψεις του στην Κατερίνη φεύγει νικητής.

 

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου θα διευθύνει ο Χρ. Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Μανούρα και Κωνσταντίνο Σταφυλά, επίσης από τα Τρίκαλα.