Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024 06:50
Αθλητικά

Με την 3η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα η Σούπερ Λίγκα – Το πρόγραμμα






Με τρεις αγώνες και από την τρίτη αγωνιστική λόγω των συνεχόμενων αναβολών  – καθώς το πρώτο σφύριγμα θα έπρεπε να είχε ακουστεί στις 20 Αυγούστου – ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 με την Κέρκυρα, που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία να υποδέχεται τον Πλατανιά σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Στις 18:15 ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης με τις δύο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο προκιμένου να μπουν με το «δεξί» στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας αγωνιστικής δράσης ολοκληρώνεται στη Λιβαδειά, όπου ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να έχει στο πλευρό του περίπου 2.000 οπαδούς του.

Την Κυριακή η αγωνιστική δράση συνεχίζεται αρχικά στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου η ΑΚΕ, στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια υποδέχεται την Ξάνθη θέλοντας να εξασφαλίσει τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Στις 18:15 της Κυριακής ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τουμπα τον Παναιτωλικό με τον Βλάνταν Ίβιτς να σχεδιάζει να παρατάξει τον Δικέφαλο του Βορρά με τη γνωστή συνταγή των πρώτων αγώνων της ομάδας φέτος.

Την ίδια ώρα τα Γιάννινα, που έχουν ήδη παιχνίδια στα πόδια τους, υποδέχονται τον Ατρόμητο.

Στις 20:30 ο πρωταθλητής Ολυμπιακός του Πάουλο Μπέντο αναμένεται να έχει εύκολο έργο καθώς θα κοντραριστεί στο «Καραϊσκάκης» με τη Βέροια.

Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τη Λάρισα να υποδέχεται τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης έχει ως εξής: