Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 14:33
Τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία η φετινή γιορτή κρασιού στη Νέα Αγχίαλο






Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η 56η Γιορτή Κρασιού Νέα Αγχιάλου που διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ο Σύλλογος εν Θεσσαλια Οξυωτών Νέας Αγχιάλου «Η ΟΞΥΑ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και η Ένωση Καταστηματαρχών Νέας Αγχιάλου που αποτελεί σημαντικό θεσμό όχι μόνο για τον τόπο μας αλλά για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές σημειώνουν: Θα θέλαμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή και τον Αιρετό Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο για την πολύτιμη συμβολή και στήριξη τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» για την προσφορά του κρασιού καθώς και το πλήθος κόσμου που με χαρά και διάθεση συμμετείχε στο τετραήμερο των εκδηλώσεων.

Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι η οικονομική διαχείριση της Γιορτής Κρασιού έγινε με πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα καθώς και μετά από έλεγχο των ελεγκτικών κλιμακίων αποσπάσαμε τα συγχαρητήρια τους για την τυπικότητα και τη νομιμότητα της εκδήλωσης.

Τέλος ο οικονομικός απολογισμός της εκδήλωσης τέθηκε υπόψη της δημοτικής αρχής με την οποία συναποφασίστηκε να δοθούν από 1.000,00 ευρώ σε 3 φιλανθρωπικά σωματεία του Νομού και τα υπόλοιπα θα επιμεριστούν ισόποσα στους συλλόγους που συμμετείχαν και τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για κοινωφελείς σκοπούς.

Οι σύλλογοι:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΞΥΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ «Η ΟΞΥΑ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ»

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ