Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:30
Άλλες Ειδήσεις

Με κυρτή οθόνη το νέο iPhone






Αυξάνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κυρτές οθόνες στα νέα μοντέλα του iPhone που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017. Για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει στην παραγγελία των απαραίτητων εξαρτημάτων προκειμένου να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή του εν λόγω μοντέλου, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal.

H αμερικανική εταιρεία μελετά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τις εύκαμπτες οθόνες που χρησιμοποιεί και η μεγάλη αντίπαλος της, η Samsung.

Η χρήση οθονών τεχνολογίας OLED αναμένεται να βοηθήσει την Apple να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις των συσκευών της, καθώς αν προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση η εταιρεία θα λανσάρει στην αγορά ένα προϊόν με ανανεωμένη εμφάνιση και χαρακτηριστικά. Η τελευταία σημαντική ανανέωση της σειράς των συσκευών iPhone σημειώθηκε με την έλευση του iPhone 6, το οποίο ήταν σημαντικά πιο λεπτό από τους προκατόχους του, ενώ ταυτόχρονα είχε σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, δύο στοιχεία που συνετέλεσαν καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της εταιρείας.