Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:26
Ελλάδα

Με αλυσίδες η κυκλοφορία προς Καρπενήσι. Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του Σπερχειού






Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρίσκεται η Φθιώτιδα με ισχυρές βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.

Σύμφωνα με το lamiareport, στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από τον από τον Τυμφρηστό και πάνω, χιονίζει έντονα αυτήν την ώρα και η κυκλοφορία μέχρι και τη σήραγγα «Παύλος Μπακογιάννης» γίνεται με αλυσίδες.

Στο δρόμο προς Δομοκό δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα μέχρι στιγμής, ενώ από τις έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατολισθήσεις, μικρής έκτασης, στο δρόμο προς Μπράλο, στο ύψος της Μονής Δαμάστας, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν.

Στο χείμαρρο του Ξηριά στη Ροδίτσα Λαμίας η Τροχαία διέκοψε προληπτικά την κυκλοφορία, ενώ οι αρχές είναι σε επιφυλακή και για τον Σπερχειό η στάθμη του οποίου ανεβαίνει επικίνδυνα.

Όσοι οδηγοί κινηθούν προς ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Ευρυτανίας, της Βοιωτίας και της βόρειας Εύβοιας, θα πρέπει να έχουν μαζί σας αλυσίδες, ενώ στις πεδινές περιοχές χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τις παγίδες στους δρόμους, που δημιουργούνται από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Πηγή: iefimerida.gr