Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:31
Ελλάδα

Μεσολόγγι: Οσα κατέγραψε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. -Το αναποδογυρισμένο ΙΧ μέσα στο αρδευτικό κανάλι (photos)






Φωτογραφίες από τις εικόνες που κατέγραψε το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγροτών που είχαν εξαφανιστεί στην Αιτωλοακαρνανία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε σήμερα το onairnews.gr, φαίνονται ξεκάθαρα οι εικόνες που τράβηξε η κάμερα του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από το αρδευτικό κανάλι στο οποίο βρέθηκε το ΙΧ των δύο φίλων.

Ειδικότερα φαίνεται το αυτοκίνητο, οι διασώστες και ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί γύρω από το σημείο στο οποίο σκοτώθηκαν οι άτυχοι Βασίλης Γρατσάνης και Γιάννης Κορδώσης.

Σε άλλη φωτογραφία διακρίνεται η στιγμή που οι διασώστες βγάζουν τα πτώματα από το αρδευτικό κανάλι, ενώ ξεκάθαρη είναι και η εικόνα της μεταφοράς τους στα ασθενοφόρα που θα μετέφεραν τις σορούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

ΕΔΕ κατά του αστυνομικού που τράβηξε τις φωτογραφίες

Όπως αναφέρει το in.gr, το πρωί της Τρίτης διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στην Αιτωλοαρκανία, καθώς όπως διαπιστώθηκε τραβούσε με το κινητό του φωτογραφίες από το μόνιτορ του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε αρδευτικό κανάλι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο καθώς γνώριζε καλά την περιοχή όπου γίνονταν οι έρευνες. Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook.

Πηγή: iefimerida.gr