Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 13:29
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Μυστήριο με τη δολοφονία της 44χρονης -Τα ερωτηματικά και οι υποψίες [εικόνες & βίντεο]






Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στο Μεσολόγγι.

Η μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, στην κωμόπολη Κατοχή Οινιάδων, κοντά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και οι αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή της.

Η Ειρήνη Λαγούδη

Μέχρι στιγμής μυστήριο αποτελεί το πώς βρέθηκε στο σημείο, αφού υπάρχουν υποψίες ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε εκεί. Μάλιστα, τονίζουν οι αρχές ότι τα εγκαύματα που υπάρχουν στο σώμα της, «φωτογραφίζουν» την πρόθεση του δολοφόνου ή των δολοφόνων να την κάψουν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Να σημειωθεί ότι η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού, προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε.

Τη δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα. Να βρουν δηλαδή με ποιον ή με ποιους μίλησε η 44χρονη, γιατί πήγε (αν πήγε μόνη της) στο συγκεκριμένο σημείο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με την 44χρονη.

 

Πηγή:  iefimerida.gr – Πηγή φωτογραφιών-video: cityvoice, tempo24