Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:28
Άλλες Ειδήσεις

Μελαχρινή καλλονή: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου (Pic)






Μετά το τέλος της συνεργασίας της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του τα ερωτήματα που έμενε να απαντηθούν ήταν δυο. Το πρώτο αφορούσε στην στάση της νεαρής δημοσιογράφου και αν εκτός από τις γέφυρες με τον Παπαδάκη θα έκοβε οριστικά και εκείνες με τον ΑΝΤ1.

Το δεύτερο είχε να κάνει με την αντικαταστάτριά της και την επιλογή που θα έκανε το κανάλι. Και αν για το πρώτο ερώτημα απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα, φαίνεται ότι στο δεύτερο υπάρχει εξέλιξη και μάλιστα μη αναμενόμενη.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να ανέφεραν ότι ο έμπειρος παρουσιαστής είχε αποφασίσει να μην έρθει κάποιο άλλο πρόσωπο στη θέση της Μπάγιας, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού το κανάλι θα κάνει μια εσωτερική μεταγραφή, την οποία λίγοι περίμεναν. Δεν θα πάρει άλλη δημοσιογράφο στη θέση της Μπάγιας, αλλά θα εμπιστευτεί τη θέση σε ένα κορίτσι που ήδη εργάζεται στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και εντυπωσιάζει με την ομορφιά και το ταλέντο του.

Ο λόγος για την πανέμορφη, Σάρα Σιαμπλή, η οποία θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βρεθεί στο πλευρό του Παπαδάκη.

Αν εκτός από την πανθομολογούμενη ομορφιά της διαθέτει αντοχή και γερό στομάχι, ίσως τα καταφέρει!

Της το ευχόμαστε…

Μελαχρινή καλλονή: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου (Pic)

 

 

Πηγή: dailymedia.gr