Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:20
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

«Μαχαιριά» στον Παπαδούλη από τον Σκοτινιώτη και τα… «ορφανά» του!






Νέα εσωκομματική μαχαιριά για τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ στον Βόλο, Απ. Παπαδούλη, αυτή τη φορά από τον κατ’ επάγγελμα δημοσιολογούντα και κατά συνήθεια πολιτευτή, Γιάννη Αναστασίου, που σε μια κρίση… ειλικρίνειας, έσπευσε να ερμηνεύσει μια ανακοίνωσης της Οικονόμου για να μας ενημερώσει ότι ο Παπαδούλης δεν τυγχάνει της επιδοκιμασίας του Πορφυρογέννητου!
Θα μπορούσε βέβαια αυτό να το έχει κάνει για… καλό ο Γιάννης, αλλά το γεγονός ότι από τη μια δεν φθάνει ως εκεί, και από την άλλη το ότι ο Πάνος παραμένει το είδωλό του (αν και για την άλλη πλευρά ισχύει ακριβώς το αντίθετο) μας επιτρέπουν το συμπέρασμα ότι πρόκειται για.. μαχαιριά.

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στη προσέγγιση της δήλωσης των τριών δημοτικών συμβούλων της «Επιλογής Ευθύνης» θα λέγαμε πως από το περιεχόμενό της η Νάνσυ Καπούλα και ο Ιάσονας Αποστολάκης έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποίηση, ο δε Απόστολος Παπαδούλης αμηχανία. Ο λόγος απλός… η «Επιλογή Ευθύνης» δεν λέει όπως θα ήταν αναμενόμενο υπό νορμάλ πολιτικές συνθήκες και διαδικασίες επιλογής υποψηφίου Δημάρχου, «στηρίζουμε Παπαδούλη», αλλά «ο καθένας μας στηρίζει όποιον θέλει» και όλοι μάζι – δημοτικές παρατάξεις και κόμματα- συναντιόμαστε με δημοκρατική ευθύνη απέναντι στο Μπέο & την αλλαγή που πρέπει να υπάρξει στη πόλη στον β´ γύρο.
Το μόνο θετικό για τον κ.Πσπαδούλη από τη συγκεκριμένη παρέμβαση είναι ότι, η ανακοίνωση εκφράζει τους συμβούλους που την υπογράφουν και όχι το σώμα της παράταξης, καθώς δεν υπήρξε κάποια συνέλευση ώστε να αποφασιστεί συλλογικά η στάση της στις εκλογές. Από την άλλη είναι μία πραγματικότητα, πως ούτως ή άλλως υπήρχαν ήδη διαρροές στελέχων της παράταξης προς άλλους υποψηφίους, -όπως οι κκ Τσαμπαζης & Γκουντέλιας στην κα Καπούλα-, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετά από την δήλωση των τριών και κάποιων προς τον κ.Αποστολάκη.
Η «Επιλογή Ευθύνης» είναι φανερό πως αφήνει το περιθώριο στα στελέχη της να συμπεριφερθούν προσωπικά όπως τα ίδια επιθυμούν, ωστόσο υπάρχει μία ακόμη ενδιαφέρουσα πολιτική διάσταση, καθώς σε πρώτη ανάγνωση η ανακοίνωση φέρνει σε μεγαλύτερη απόσταση την επικεφαλής της παράταξης Νατάσα Οικονόμου από το ΚΙΝΑΛ – έχει προηγηθεί η παραίτηση της από τη ΝΕ-. Αυτονόητο είναι πως η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης προφανώς εκφράζει και τον δημιουργό της δηλ, τον πρώην Δήμαρχο Πανό Σκοτινιώτη».