Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 15:04
Αθλητικά

Ματσάρα στο Λονδίνο: Τσέλσι και Παρί κοντράρονται στη ρεβάνς του 2-1 στο Παρίσι






Στο Λονδίνο, έφτασε η μέρα γι’ ακόμα ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών – το τρίτο κατά σειρά – ανάμεσα στην Τσέλσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δυο τους, στις δύο προηγούμενες κόντρες τους στη διοργάνωση μετρούν από μια πρόκριση και κυνηγούν το… άτυπο προβάδισμα, αλλά πολύ περισσότερο, μια πρόκριση γοήτρου.

Η Τσέλσι, με τον Ντιέγκο Κόστα να δίνει το «παρών» στο αποψινό παιχνίδι, αλλά τον Τζον Τέρι να μην προλαβαίνει, θα προσπαθήσει ν’ ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 που διαμορφώθηκε στο «Παρκ ντε Πρενς», σ’ ένα ματς από το οποίο θα μπορούσε να κλέψει κάτι πολύ περισσότερο, αν δεν ήταν ο Καβάνι να δώσει στην Παρί τη νίκη.

Οι Γάλλοι που προσπαθούσαν – όπως κάθε φορά – ν’ ανάψουν τα αίματα μέσω social media με φωτογραφίες, βίντεο από τα περσινά γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και χαρακτήρισαν «απατεώνα» τον Ντιέγκο Κόστα στο… τελευταίο διαδικτυακό «χτύπημα», περιμένουν τον Βεράτι που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ και ο Ματουϊντί είναι αμφίβολος με μυϊκό πρόβλημα.

Ζενίτ – Μπενφίκα

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ζενίτ θα πρέπει ν’ ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπενφίκα, για να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ρώσοι είχαν ηττηθεί στο «Ντα Λουζ» από την ομάδα των Μήτρογλου και Σάμαρη και ο Αντρέ Βίλας – Μπόας αναμένεται να κάνει αλλαγές σε μια βραδιά που τη χαρακτήρισε και ο ίδιος, ιστορική για τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης.

Η Μπενφίκα έχει καταφέρει να πάρει 15 νίκες από τα τελευταία 16 της παιχνίδια (!) συμπεριλαμβανομένου και του σημαντικού παιχνιδιού απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το περασμένο Σάββατο, ενώ ο Ρουί Βιτόρια θέλει να δει την ομάδα του να παίζει επιθετικά και να μην περιμένει με σκοπό απλά να υπερασπιστεί το προβάδισμα του ενός τέρματος από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία.

Οι Κρισίτο, Φαϊζουλίν και Χάβι Γκαρσία είναι εκτός για τη Ζενίτ, καμία απουσία για τους «αετούς».

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας, λόγω του ψύχους στη Ρωσία…