Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 07:47
Τοπικά

Ματαιώθηκαν και οι σημερινοί πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου






Πέντε πλειστηριασμοί επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, αλλά ματαιώθηκαν, καθώς για άλλη μια φορά συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων και των κηρύκων στα Δικαστήρια. Άλλος ένας πλειστηριασμός που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα ακυρώθηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης ακινήτου έκανε συμφωνία με την τράπεζα για τις οφειλές του.
Για άλλη μια Τετάρτη σημειώθηκε το ίδιο σκηνικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου συγκεντρώθηκαν, παρά το τσουχτερό κρύο δεκάδες συμπολίτες, ενώ η παρουσία της Αστυνομίας ήταν διακριτική και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, καθώς σήμερα δεν έγινε, όπως την περασμένη εβδομάδα έλεγχος σε όσους έμπαιναν στην αυλή των Δικαστηρίων.

Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί οι πλειστηριασμοί τριώροφης οικοδομής 355 τ.μ. ιδιοκτησίας ιδιώτη, σε περιοχή του ανατολικού Πηλίου, με επισπεύδουσα τράπεζα και με τιμή πρώτης προσφοράς 150.585 €, αγροτεμάχιο 20 στρ. στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, με την επίσπευση τράπεζας, ιδιοκτησίας ΑΕ, με τιμή πρώτης προσφοράς 82.000 €, διαμέρισμα ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τρεις θέσεις στάθμευσης και τέσσερις αποθήκες στον Βόλο, με τιμή πρώτης προσφοράς μόνον για το διαμέρισμα 358.000 €, αγροτεμάχιο 4,5 στρ. με μεταλλικό βιοτεχνικό κτίριο εμβαδού 600 τ.μ. εντός του αγρού, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με την επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 235.000 € και τρία διαμερίσματα στο Βόλο, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, το πρώτο εμβαδού 157 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 €, το δεύτερο 81 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 52.000 € και το τρίτο 71 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 43.000 €.