Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 00:57
Τοπικά

Ματαίωσαν και σήμερα πλειστηριασμούς – Νέα παράταση για Δανό και «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»






Μέλη της κίνηση πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς εμπόδισαν και σήμερα τη διενέργεια πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο του Βόλου, αποτρέποντας συμβολαιογράφους να εισέλθουν στην αίθουσα. Είναι η τελευταία φορά που με τη φυσική τους παρουσία κατορθώνουν να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα, καθώς πλέον από το Σεπτέμβριο οι πλειστηριασμοί θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Όπως κάθε Τετάρτη και σήμερα συγκεντρώθηκαν περίπου 30 άτομα παρουσία και αστυνομικής δύναμης. Φθάνοντας λίγο πριν τις 4μ.μ. τρεις συμβολαιογράφοι και ένας κήρυκας δεν τους επιτράπηκε η είσοδος και αποχώρησαν χωίς να γίνει η διαδικασία.

Σημειώνεται ότι για σήμερα είχαν προγραμματιστεί, σύμφωνα με τους συμβολαιογράφους, 10 πλειστηριασμοί, οι δύο ματαιώθηκαν και επρόκειτο να εκπλειστηριαστούν οκτώ ακίνητα. Μέλη του ΕΠΑΜ, από την πλευρά τους δήλωσαν ότι στο Ειρηνοδικείο Βόλου είπαν προγραμματιστεί 18 πλειστηριασμοί και ένας στη Σκόπελο, αλλά οι υπόλοιποι ήταν παλιοί και δεν ανακοινώνονται.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των ακινήτων ήταν και αυτά του ιδιοκτήτη της «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», Βασίλη Δανού, στην οδό Ιάσονος και στη Βιομηχανική Περιοχή