Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:50
LIFE

Μαρίνα Τσιντικίδου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Μου φερόταν άσχημα!






Τρανταχτές αποκαλύψεις έκανε η Μαρίνα Τσιντικίδου αναφορικά με το ότι δεν είχε περάσει καθόλου καλά στο πρωινό «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή ΦΜ live.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σ’ ένα σοβαρό περιστατικό που την είχε στενοχωρήσει:

«Τότε κι εγώ σαν κοπέλα είχα ένα αγόρι. Ήμουν αρκετά ερωτευμένη μαζί του και είχε έρθει να δει τη διαδικασία. Είχε έρθει να με δει και μία κοπέλα που είχαμε διαγωνιστεί μαζί στα καλλιστεία τότε του ΑΝΤ1 και έρχεται όλο χαρά και μου λέει «Γνώρισα ένα παιδί έξω από τη Θεσσαλονίκη, ψηλό, κούκλο. Και ήταν ο δικός μου. Πριν βγω στα Miss Europe! Άκου τώρα σατανικός άνθρωπος. Λες και δεν το ήξερε! Πήγα να βάλω κάτι κλάματα, αλλά πέσαν πάνω μου πως θα χαλάσει το μακιγιάζ.”

Και συνεχίζει: «Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος… δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν… Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι».