Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:15
Αθλητικά

Μαζί θα γράψουμε την Ιστορία – Από Δευτέρα η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος






Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ θα γράψουμε την Ιστορία» η διοίκηση της υπό σύστασης ΠΑΕ Βόλος καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να συμμετάσχουν ενεργά στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Βολιώτικη ομάδα αναφέρεται ότι η διάθεση των μετοχών ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου, όπου θα μπορούν όλοι οι Βολιώτες να συμμετέχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Αλλωστε, είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή, ότι στόχος των διοικούντων της ομάδας ήταν η ενεργή συμμετοχή των Βολιωτών φιλάθλων, διότι όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι απαραίτητες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Βόλος.  

Από τη Δευτέρα 25/6 ξεκινάει η διάθεση των μετοχών της υπό σύστασης ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ.

Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να συμμετέχουν ενεργά στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή όλων μας στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά μετοχών, είναι απαραίτητη ώστε να δούμε και πάλι το ποδόσφαιρο της πόλης μας στην κορυφή.

Γίνομαι συμ-ΜΕΤΟΧΟΣ της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

Γιατί…

ΜΑΖΙ θα γράψουμε την Ιστορία

 

 

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για την αγορά μετοχών:

Τράπεζα EUROBANK: ΙΒΑΝ: GR 0602600780000400200994834

Αιτιολογία: Για αγορά μετοχών της υπό σύστασης ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210 27671, 24210 27861