Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:42
Χωρίς κατηγορία

Μία μεγάλη συγγνώμη στους αναγνώστες του Volosday






Επειδή εμείς εδώ στο Volosday.gr έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, και όχι σαν κάποιους άλλους που απλά κάνουν την πάπια, θα θέλαμε να ζητήσουμε μία ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το αναγνωστικό μας κοινό για ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ.

Στο χθεσινό δημοσίευμα για το θέμα του ΕΑΚ, αναφέραμε ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας βρέθηκε την ΠΕΜΠΤΗ στα γραφεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και ζήτησε την παραχώρηση του ΕΑΚ.

Και επειδή εμείς εδώ στο Volosday.gr αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και δεν θέλουμε να παραπληροφορούμε τον κόσμο, όπως κάνουν άλλοι κατ’ εξακολούθηση, ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, ότι το σωστό είναι ότι ο κ. Τσεκούρας βρέθηκε στα γραφεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ και όχι την ΠΕΜΠΤΗ όπως λανθασμένα γράψαμε και αναπαράχθηκε από όλες σχεδόν τις τοπικές ιστοσελίδες.

Και επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι η ουσία της είδησης δεν είναι η πρόταση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την παραχώρηση του ΕΑΚ, αλλά το πότε πήγε ο Νίκος Τσεκούρας στο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, γι αυτό και προβαίνουμε την απαραίτητη διόρθωση.

Ελπίζουμε αυτό το ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ να μην θεωρηθεί από τους αναγνώστες μας σαν μία προσπάθεια παραπληροφόρης.