Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 02:05
Άλλες Ειδήσεις

Μήνυση σε γραφείο συνοδών – Έδωσε 3,7 εκατ. δολάρια αλλά δεν έκανε σεξ με τη Megan Fox!






Σε κύκλωμα μαστροπείας φαίνεται να εμπλέκει τις γνωστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ Megan Fox και Candice Swanepoel αλλά και την Κινέζα μοντέλο και ηθοποιό Yang Ying ένας Κινέζος επιχειρηματίας.

Όπως καταγγέλλει, πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 3,7 εκατ. δολαρίων για να κάνει σεξ μαζί τους αλλά τελικά δεν τις είδε ούτε από κοντά!

Ο ανώνυμος επιχειρηματίας από την Κίνα αποφάσισε να μηνύσει αυστραλιανό γραφείο συνοδών καθώς ουδέποτε απόλαυσε τις ερωτικές υπηρεσίες των τριών πανέμορφων γυναικών αν και είχε καταθέσει από το 2014.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κινέζου επιχειρηματία, «η συμφωνία ανέφερε ότι για αυτό το ποσό, θα απολάμβανε τις ερωτικές υπηρεσίες των Candice Swanepoel, Yang Ying και Μέγκαν Φοξ».

Στην μηνυτήρια αναφορά του ο νομικός εκπρόσωπος του ανώνυμου επιχειρηματία διεκδικεί το ποσό που κατέβαλε και κατηγορεί την εταιρία Royal Court Escorts «για παραβίαση της δεοντολογίας, παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό».

Υποτίθεται ότι και οι τρεις διάσημες θα τον συναντούσαν στην Κίνα. Στη μηνυτήρια αναφορά δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Μέγκαν Φοξ, Candice Swanepoel και Yang Ying είναι συνοδοί πολυτελείας για σεξουαλικές υπηρεσίες.

«Εννοείται η εταιρεία θα υπερασπιστεί ότι ποτέ δεν υποσχέθηκε τα ονόματα αυτών των κυριών αλλά η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο» αναφέρουν οι εκπρόσωποι του σύμφωνα με την The Telegraph.

 

 

πηγή: koutipandoras.gr