Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:53
Τοπικά

Μήνυση Γαλάτη σε Καρεκλίδη






Μήνυση στον Γ. Καρεκλίδη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, κατέθεσε ο Απόστολος Γαλάτης, με αφορμή ένα δημοσίευμα το οποίο το χαρακτηρίζει κατασκευασμένο.

Ο Απόστολος Γαλάτης σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι “0υδέποτε επί προεδρίας μου δόθηκε έργο της ΔΕΥΑΜΒ χωρίς να ακολουθηθεί νόμιμη διαδικασία, για δε τις εργολαβίες που αναφέρονται στις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι εκπτώσεις ήταν της τάξης του 54% και του 57% και αυτό για τον απλό σκεπτόμενο πολίτη λέει πολλά”

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Γαλάτη:

“Επί ένα, περίπου, χρόνο υπηρέτησα από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ την πόλη και τα συμφέροντα των πολιτών και μόνο, με ζήλο και ανιδιοτέλεια, και για το λόγο αυτό θλίβομαι βαθιά για το κατασκευασμένο δημοσίευμα του γνωστού σε όλο το Βόλο, Γιώργου Καρεκλίδη, τον οποίο θεωρώ ντροπή για τη δημοσιογραφία  και την πόλη.

Ο άνθρωπος, που δημόσια συνομολόγησε οικονομικές συναλλαγές με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς και που υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών του με τη δημιουργία ιλιγγιωδών χρεών προς το Δημόσιο, τολμά να ισχυρίζεται ανυπόστατα πράγματα σε βάρος μου και γι αυτό, με λύπη μου, υποχρεώνομαι να καταφύγω στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να προστατευτώ από τη νέα λασπολογική και συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε, με τα Μέσα που ελέγχει, σε βάρος μου.

Ουδέποτε επί προεδρίας μου δόθηκε έργο της ΔΕΥΑΜΒ χωρίς να ακολουθηθεί νόμιμη διαδικασία, για δε τις εργολαβίες που αναφέρονται στις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι εκπτώσεις ήταν της τάξης του 54% και του 57% και αυτό για τον απλό σκεπτόμενο πολίτη λέει πολλά. Αλλά, όμως, τόσο γι’ αυτό όσο και για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη στην οποία τον παρέπεμψα καταθέτοντας μήνυση με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ θα ακολουθήσει και αγωγή. Επιτέλους λίγη ντροπή και σεβασμός στην αλήθεια, ακόμα και από τον Καρεκλίδη”.