Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 16:14
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλος Ρουβίκωνα για βόλτα με Κουφοντίνα: «Οι δρόμοι φτιάχτηκαν για εμάς»






Ανάρτηση που αναμένεται να προκαλέσει σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις, έκανε ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, μετά τη βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα σχολιάζει με μια φράση τις αντιδράσεις που προκάλεσε η βόλτα που έκανε ο «Λουκάς» της 17Ν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της νέας άδειας που του χορηγήθηκε από τις φυλακές.

«Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς» γράφει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη φωτογραφία που δείχνει τον Κουφοντίνα να περπατά στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (2/1).

Η ανάρτηση έρχεται λίγες ώρες μετά την πληροφορία πως τον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη στη βόλτα του συνόδευε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που ουδέποτε έχει κρύψει τη σχέση του με την αναρχική συλλογικότητα.

Ο Κουφοντίνας, που έκανε Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, επέλεξε να περπατήσει την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου, λίγα μόλις μέτρα από σημεία που είχε δολοφονήσει ανθρώπους η τρομοκρατική οργάνωση.

 

 

Πηγή: ethnos.gr