Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 08:40
LIFE

Μάνος Ιωάννου: «Η σχέση μου με την Ναταλία , ήταν η πιο σημαντική που είχα»






Μία τυχαία συνάντηση είχαν πριν τρεις εβδομάδες, η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου, στο εστιατόριο Pasaji στο City Link. Μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν και αστεία για την σχέση τους.



Σε συνέντευξη του, ο Μάνος Ιωάννου, αναφέρθηκε στην τυχαία συνάντηση του με την πρώην σύντροφό του και τα συναισθήματα που του προκάλεσε. «Oμολογώ ότι αισθάνθηκα λίγο αμήχανα στην αρχή, αλλά καθίσαμε και μιλήσαμε. Την Ναταλία την αγαπώ πάρα πολύ. Στο κάτω κάτω δεν τσακωθήκαμε ποτέ για να μην μιλάμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν την είδα, γιατί ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κι έτσι να μη γινόταν ήταν τόσο γλυκιά που δεν μπορούσα να μην της μιλήσω» είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ. Και πρόσθεσε: «Ένιωσα πολύ όμορφα που την είδα ξανά ύστερα από τόσους μήνες. Άλλωστε, ήταν η πιο σημαντική σχέση που είχα μέχρι τώρα».

Μετά τον χωρισμό του από την Βαλέρια Χοψονίδου, ο Μάνος Ιωάννου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί με την παρουσιάστρια. «Αν ξυπνήσουν ερωτικά συναισθήματα θα φανεί… Δεν είναι κάτι που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κρυφό. Το μέλλον θα το δείξει…!», τόνισε.

Όσο δε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είπε: «Δεν μπορώ να το αποκλείσω και να απαντήσω ούτε ναι, ούτε όχι».