Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:56
Τοπικά

Μάγεψε πάλι ο Βόλος – 5.000 Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό της πόλης






Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού – γέμισαν οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων.

Με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου. Χιλιάδες κόσμου υπολογίζονται πάνω από 8.000,  επισκέφθηκαν την παραλία της πόλης, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου Βόλου, προκειμένου να στείλουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους και να συνδράμουν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας.

1Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που ευχήθηκε για τις γιορτές στους συμπολίτες, αλλά και τους επισκέπτες, και τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου, με εντυπωσιακές εκδηλώσεις, που συζητούνται σε όλη τη χώρα και που έφεραν ήδη την περιοχή μας πρώτh στο ενδιαφέρον των επισκεπτών αυτή την περίοδο, δίνοντας σημαντικές ανάσες στην χειμαζόμενη τοπική μας οικονομία.

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εκτενείς αναφορές για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων απέδωσαν καρπούς και αναμένεται να καταμετρηθεί από τους ιθύνοντες των φορέων ένα ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα.

Δημότες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημα της οικογένειας και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Το εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος αλλά και οικονομικής στήριξης αποτέλεσμα, αποδεικνύει την αλληλεγγύη του βολιώτικου λαού, αλλά και την επίτευξη μεγάλων στόχων όταν οι σε αριθμό πολλοί, προσφέρουν σε αξία λίγα.

Η δύναμη των πολλών, απέδειξε σήμερα ότι ο Βόλος μας Ενώνει.