Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 07:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάγδα Φύσσα: Τρώμε τις σάρκες μας που βλέπουμε το δολοφόνο του παιδιού μας να μην δείχνει μετάνοια






Έντονα ενοχλημένη είναι η οικογένεια του Παύλου Φύσσα από το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα βρεθεί εκτός φυλακών ο προφυλακισμένος για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Γιώργος Ρουπακιάς.

«Το γνωρίζαμε ότι στους 30 μήνες θα βγει. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε καθυστερήσει τόσο το δικαστήριο» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου, Μάγδα Φύσσα. «Το θέμα μας είναι να λειτουργήσουν ξανά τα δικαστήρια, να δώσουν άδειες, να γίνουν περισσότερες συνεδρίες την εβδομάδα. Βλέπουμε ότι γίνεται οτιδήποτε για να καθυστερήσουν και να εξεφτελίσουν την υπόθεση» συμπλήρωσε.

«Από τη στιγμή που βγαίνει θέλουμε αστυνομική φύλαξη. Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε. Να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμη εκεί» τόνισε η κυρία Φύσσα απευθυνόμενη στις αρχές.

Κληθείσα να σχολιάσει τη μη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου η κυρία Φύσσα εμφανίστηκε συγκαταβατική λέγοντας ότι «σε αυτά που μπορούσε να απαντήσει, απάντησε. Αυτή τη στιγμή έχει εκδοθεί το βούλευμα, δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Περιγράφοντας τα συναισθήματα της οικογένειας του Παύλου Φύσσα κατά τη διάρκεια της δίκης η μητέρα του συγκλόνισε: «Τρώμε τις σάρκες μας γιατί βλέπουε το κτήνος που δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι αυτό που έχει κάνει αλλά αντίθετα να καμαρώνει. Οι κατηγορούμενοι δεν παρουσιάζονται στο δικαστήριο, οι δικηγόροι είναι προκλητικοι. Εμάς μας σκότωσαν και κάθε ημέρα μας βάζουν πιο βαθιά το μαχαίρι».

 

Πηγή: protothema.gr