Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 22:28
Κόσμος

Λονδίνο: Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η 22χρονη ομογενής που είχε εξαφανιστεί -Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή






Δολοφονημένη σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου βρέθηκε η Iuliana Tudos, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της 22χρονης κοπέλας, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι» δήλωσε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε ο,τιδήποτε, από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο τις ημέρες των Χριστουγέννων», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιάρντ αναφέρει πως διατάχθηκε έρευνα για ανθρωποκτονία, όταν εντοπίστηκε το πτώμα μίας νεαρής γυναίκας στο πάρκο Φίνσμπουρι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σύλληψη, ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα γίνουν γνωστά αύριο, Παρασκευή.

Η νεαρή κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της.

Τότε, τους είπε πως ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και πως θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ.

Η Iuliana Tudos, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σπίτι και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε.

Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια. Κρατούσε, επίσης, ασπρόμαυρη τσάντα η οποία έγραφε «Fighting Against Animal Testing» (Μαχόμαστε κατά των τεστ σε ζώα).

Φωτογραφίες: Social Media

Πηγή:  iefimerida.gr