Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 03:06
Παραπολιτικά

Λευκή νύχτα για το Βόλο, μαύρα μεσάνυχτα για τον τέως






Ο Βόλος έζησε ακόμα μια υπέροχη βραδιά, η αγορά πήρε μια ανάσα από τον κόσμο που την πλημμύρισε και για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές του ο απλός άνθρωπος αναζητεί μια οδό διαφυγής από τα προβλήματά του και πως πράγματι η οικονομία είναι πρώτα απ όλα θέμα ψυχολογίας.

Πρωτεργάτες της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, της Λευκής Νύχτας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και βέβαια ο Δήμος Βόλου, που, επί δημαρχίας Αχιλλέα Μπέου, είτε αποκλειστικά ο ίδιος είτε παρέχοντας απλόχερα την στήριξή του σε όλους τους τομείς, ενισχύει με εκδηλώσεις και διοργανώσεις την τοπική μας οικονομία και διαφημίζει ανά την Ελλάδα την πόλη.

Την ίδια ώρα, βέβαια, χτυπητή παραφωνία η ομάδα Σκοτινιώτη που θρηνούσε, στα ΜΜΕ του Δανού και του Καρεκλίδη (φοβερή ομάδα!) γιατί ο Μπέος είναι… κακός άνθρωπος, που λέει ψέματα και τους βρίζει, ενώ, προφανώς, θα έπρεπε μαζί με όλη την πόλη να τους προσκυνά και να τους δοξολογεί που τα έκαναν…σκ..ά και χρεοκόπησαν την ΔΕΥΑΜΒ! Τι να πεις; Θα έρθουν οι εκλογές και θα αναρωτιούνται πάλι «τι έχουν τα έρμα και ψοφάν’»

ΥΓ. Της γυναίκας η καρδιά είναι όντως μια άβυσσος;