Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 00:37
Παραθλητικά

Λίγο σάλιο παραπάνω ποτέ δεν έκανε κακό






Δύσκολα μαθαίνω είναι τα πράγματα για τον Αλέξη Κούγια σε ότι αφορά την αδειοδότηση της Λάρισας και τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα. Πληροφορίες από Γουδή μεριά αναφέρουν ότι η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ θα απορρίψει το φάκελο της Λάρισας. Και πως άλλωστε να δώσει άδεια σε μία ομάδα με δύο ΑΦΜ…

Ο Αλέξης όμως δεν χάνει την πίστη του για «δικαίωση». Και αυτό γιατί υπάρχει η δευτεροβάθμια Επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, η οποία κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα… ελαστική ειδικά με τις φιλικά προσκείμενες προς την Ομοσπονδία (και όχι μόνο προς την ΕΠΟ), ομάδες.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις όπου η δευτεροβάθμια επιτροπή άλλαξε την πρωτόδικη απόφαση και έδωσε άδεια σε ομάδες που έχουν φιλικές σχέσεις με Πειραιά μεριά.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ο Αλέξης Κούγιας έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου ή αλλιώς αγώνα γλειψίματος τόσο προς τη διοίκηση της ΕΠΟ, όσο και προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να καταφέρει να πάρει η ομάδα του την πολυπόθητη άδεια.

Και επειδή πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων από τις αρμόδιες επιτροπής αδειοτήσεων, λίγο σάλιο παραπάνω ποτέ δεν έκανε κακό…