Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:01
Θεσσαλία

Λάρισα: Ζευγάρι είχε κρύψει την κοκαΐνη στο καροτσάκι του μωρού – Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω






Μέσα σε καροτσάκι μωρού είχαν κρυμμένη κοκαΐνη ένα ζευγάρι που συνελήφθη στο κέντρο της Λάρισας που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να πουλούν σε πελάτη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 46χρονος Αλβανός, μια 39χρονη Ρωσίδα και ένας 51χρονος Λαρισαίος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τρία άτομα στην πόλη της Λάρισας και πραγματοποίησαν έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 22 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 22,3 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το ζευγάρι τους συνέλαβαν την ώρα που επιχειρούσαν να πουλήσουν το ναρκωτικό σε έναν 51χρονο Λαρισαίο.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα στο καροτσάκι του μωρού, με το οποίο είχαν βγει βόλτα ο 46χρονος με την 39χρονη!

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα τσεκούρι και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο προέβαλε αντίσταση προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 51χρονος λίγο πριν την ακινητοποίηση τους, παρέλαβε από τους δύο αλλοδαπούς μικροποσότητα κοκαΐνης έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Με απόφαση εισαγγελέα το μωρό φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr