Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:05
Θεσσαλία

Λάρισα: Έρευνες μέχρι τα ξημερώματα για την υπόθεση της κοκαΐνης – Στην Αθήνα η διαδικασία της ανάκρισης






Μέχρι τα ξημερώματα πραγματοποιούσαν έρευνες οι δικαστικοί λειτουργοί της Λάρισας για την πρωτοφανή υπόθεση με τα σχεδόν 11 κιλά κοκαΐνης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η αναζήτηση της άκρης του νήματος που βρίσκεται σε χωριό του Τυρνάβου, οδήγησε σε εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να μη χαθεί και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η διαδικασία της ανάκρισης η οποία κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, θα πραγματοποιηθεί στα δικαστήρια των Αθηνών, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης αλλά και επειδή τη χειρίστηκαν αστυνομικοί από την πρωτεύουσα.

«Κλειδί» αναμένεται να είναι η απολογία του 47χρονου Τυρναβίτη επιχειρηματία ο οποίος και συνελήφθη να παραλαμβάνει το επίμαχο ανταλλακτικό που εστάλη από την Κολομβία, εντός του οποίου βρέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης στην ιστορία για την περιοχή της Λάρισας.

Μία περιοχή η οποία δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει «δώσει» σημαντικές υποθέσεις ναρκωτικών, όπως αυτή με τα 5,6 κιλά κοκαΐνης που είχαν κατασχεθεί τον Οκτώβριο του 2016 και καταδεικνύει πως στην περιοχή δρουν μεγάλα κυκλώματα ναρκωτικών

Πηγή: onlarissa.gr