Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:55
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Κώστας Θεοδώρου: Νέα σελίδα στο Ορφανοτροφείο – προσκλητήριο ενότητας, ακόμα και σε Αγραφιώτη






Ενωτικός ακόμα και προς τον Αγγελο Αγραφιώτη, που ουσιαστικά παύθηκε από το Πρωτοδικείο και προσπάθησε με κουπονηριά να εμφανιστεί ότι παραιτήθηκε, εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του Ορφανοτροφείου Βόλου,  κ. Κώστας Θεοδώρου, που σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Μετά την επιβληθείσα, από την ίδια την πραγματικότητα, υποβολή παραίτησης του κ. Άγγελου Αγραφιώτη, από τη θέση του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου, μια νέα σελίδα ανοίγει για τη λειτουργία του πολύπαθου Ιδρύματος.

Το είχα τονίσει από την πρώτη ημέρα, που τα μέλη του νέου ΔΣ, με είχαν τιμήσει με την ψήφο τους για να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής, το επαναλαμβάνω και σήμερα, ότι στην προσπάθεια αυτή για να αποκατασταθεί η ηρεμία του Ιδρύματος και να λειτουργήσει απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα, για το καλό αποκλειστικά και μόνο των ίδιων των παιδιών, δεν περισσεύει κανείς.

Αντίθετα επιβάλλεται η συναίνεση και η συσπείρωση του συνόλου της κοινωνίας, όχι μόνο γύρω από το Ορφανοτροφείο, αλλά και από όλα τα κοινωφελή Ιδρύματα, σε μια εξαιρετικά δεινή κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα.

Εμείς θα βαδίσουμε στο δύσκολο μονοπάτι, που εθελοντικά πήραμε, συναινετικά και με ενωτική διάθεση και απευθύνουμε προσκλητήριο προς όποιον αγαπά πραγματικά τον εθελοντισμό και την προσφορά να συμπαραταχθεί μαζί μας. Είναι αυτονόητο ότι το προσκλητήριο αυτό αφορά και τον παραιτηθέντα πρόεδρο, κ. Αγραφιώτη, η αγάπη και το ενδιαφέρον του οποίου για το Ίδρυμα, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και δεν εκδηλώνονται μόνο από τη θέση του προέδρου.

Προσωρινή διοίκηση στη ΦΑΒ

Προσωρινή διοίκηση στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βόλου όρισε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου μετά από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε. Η προηγούμενη διοίκηση υπό την πρόεδρο κα Κλεοπάτρα Γεωργακλή είχε λιγότερα από τα προβλεπόμενα μέλη και αυτός ήταν και ένας λόγος που το Πρωτοδικείο ακύρωσε ουσιαστικά τη σύγκληση της τελευταίας γενικής συνέλευσης με την οποία αντικαθίσταντο Αγραφιώτης, Τσιάντου και Κάβουρας (ο οποίος είχε παραιτηθεί) από τρία άλλα μέλη, με συνέπεια να παραμείνει ο κ. Αγραφιώτης για μία ακόμη μέρα στη θέση του προέδρου το ιδρύματος. Η νέα προσωρινή διοίκηση της ΦΑΒ απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

Κλεοπάτρα Γεωργακλή
Νίκος Ευδαίμων
Στυλιανός Αλεξίου
Ιωάννης Τσατσαρώνης
Αντωνία Γιαννουσά Νταοπούλου
Γεώργιος Καλλέργης
Γεώργιος Σκαμπάς
Απόστολος Τσιλιώνης
Χρυσούλα Χαλούλη

Με τη συγκρότηση σε σώμα το νέο δ.σ. της ΦΑΒ θα ορίσει τρία μέλη στο πενταμελές δ.σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου.