Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:31
Θεσσαλία

Κόντρες και καταγγελίες για «σκάνδαλο» στο Πάρκο των Ευχών του Αλκαζάρ!






Χριστουγεννιάτικο… σκάνδαλο επιχειρεί να αναδείξει – όπως ισχυρίζεται – η αντιπολίτευση στο δήμο Λαρισαίων με φόντο το «Πάρκο των Ευχών» στο Αλκαζάρ.

Αφορμή, η απ’ ευθείας ανάθεση που αποφάσισε η δημοτική αρχή για το λούνα παρκ και το παγοδρόμιο, καθώς ο πρώτος διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος αφού δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόμενος.

Αφενός όμως το γεγονός πως δε έγινε επαναληπτικός διαγωνισμός, με την αιτιολογία πως κινδυνεύει να μην είναι έτοιμος ο χώρος στις 8 Δεκεμβρίου, οπότε είναι και η προγραμματισμένη πρεμιέρα, αλλά και το ότι στην ανάθεση έχουν αλλάξει προς το ευνοϊκότερο οι όροι, προκάλεσαν ομοβροντία σκληρής κριτικής από τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, με τη Ρένα Καραλαριώτου να μιλά για «σκάνδαλο με την ανοχή του δημάρχου».

Το πώς τώρα ο αντιδήμαρχος που διατείνονταν πως το όλο project «έτρεχε» με αθόρυβο τρόπο από τον περασμένο Ιούλιο, δεν πρόλαβε από τότε να προπαρασκευάσει τα πράγματα και να διερευνήσει τις καταστάσεις για να μη φθάσουμε σε άγονο διαγωνισμό και να μη φοβόμαστε ότι δε θα προλάβουμε τις ημερομηνίες… είναι κι αυτό άξιον απορίας.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/