Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 14:48
Τοπικά

Κρίσιμη η σημερινή συνέλευση για το μέλλον του Ορφανοτροφείου – Αναγκαία η παρουσία όλων των μελών






Εξαιρετικά σημαντική, που θα καθορίσει αποφασιστικά το μέλλον και την τύχη του πολύπαθου Ιδρύματος του Ορφανοτροφείου Βόλου, κρίνεται η σημερινή (Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου, οδός 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10 ) Γενική Συνέλευση των μελών, με σκοπό να δρομολογηθούν οι αναγκαίες εξελίξεις και να φύγει η σημερινή διοίκηση που έχει αποτύχει δραματικά, με ένα πρόεδρο – θαμώνα των social media, να φροντίζει με κάθε τρόπο για το…πολιτικό του μέλλον!

Έκκληση Μπατζιάκα για συμμετοχή

%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%83Την παρουσία όλων μελών του Ορφανοτροφείου Βόλου στη σημερινή κρίσιμη Γενική Συνέλευση καλεί μέσω δήλωσής του ο αντιδήμαρχος Βόλου Τάσος Μπατζιάκας.

Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής:

«Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου, που είναι η εκ του Νόμου εποπτεύουσα αρχή του Ορφανοτροφείου Βόλου, καλώ όλα τα μέλη, παλιά και νέα, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου, οδός 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10, στο Βόλο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει δύο ώρες μετά, στις 18:00μ.μ..

Μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί και προκάλεσαν σε όλους μας εύλογες ανησυχίες, θα πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε και να λάβουμε τις αναγκαίες αποφάσεις που θα επιφέρουν την ηρεμία στο Ίδρυμα, για τα παιδιά του οποίου η αγάπη και η προσοχή μας είναι δεδομένες και αμέριστες. Γι’ αυτό και η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία».

Η Πρόσκληση έκτακτης ΓΣ της ΦΑΒ
Το Σωματείο «Φιλόπτωχος Αδελφότης Βόλου», απέστειλε πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης μεθαύριο Κυριακή 9 Οκτώβρη, στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου, οδός 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10 ,στο Βόλο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1) Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της με αριθμ. 6/4-3-2016 πράξης του Δ.Σ., που αφορά την υπόδειξη τριών μελών του, για την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του Ιδρύματος με την επωνυμία Ορφανοτροφείο Βόλου.
2) Λήψη απόφασης για ανάδειξη από τα μέλη του Σωματείου τριών μελών, για την υπόδειξη αυτών στη συμμετοχή τους στην συγκρότηση του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης είναι η πρώτη και για την απαρτία απαιτείται να είναι παρόντα το (1/2) τουλάχιστον των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών, δηλαδή να έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του έτους 2016.
Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.4 του καταστατικού μετά δύο ώρες, δηλαδή στις 18.00 την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.