Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 07:58
Παρασκήνια

Κρίμα τα λεφτά σε δικηγόρους και δικαστικά παράβολα






Πανηγυρίζουν λέει από σήμερα σε Ολυμπιακό και Νίκη, γιατί όπως υποστηρίζουν βρέθηκαν νέες παρατυπίες σε ότι έχει να κάνεi με την μεταφορά της έδρας και τη μετονομασία του Βόλος ΝΠΣ.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι ακριβώς συμβαίνει διότι δεν είμαστε νομικοί όπως προφανώς είναι όλοι όσοι πανηγυρίζουν σε ραδιόφωνα και sites.

Αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι το εξής απλό. Τα τόσα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για προσφυγές, αιτήσεις ανακοπής, δικηγόρους, παράβολα κτλ, μήπως θα ήταν προτιμότερο να διατεθούν για τις ρυθμίσεις της ΔΕΗ και την αποπληρωμή των χρωστούμενων σε ποδοσφαιριστές; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πιάσουν και τόπο. Όχι όπως μέχρι τώρα όπου τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί δεν είχαν κανένα αντίκρισμα.

Επίσης εξακολουθώ να αναρωτιέμαι και κάτι άλλο: Ως πότε θα ψάχνουν νομικά παραθυράκια για να στερήσουν το πρωτάθλημα από τον Volos NFC; Και άντε και το κατάφεραν και διέλυσαν τον Volos NFC. Μήπως σε αυτή την περίπτωση θα βγει η Νίκη ή ο Ολυμπιακός πρωταθλητές; Δύσκολο αν κρίνουμε από την έως τώρα βαθμολογία. Εκτός αν όλες αυτές οι αυτές οι νομικές κινήσεις γίνονται για να επωφεληθούν ο Αλμυρός, ο Αμβρυσσέας και ο Αστέρας Ιτέας.