Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:49
Τοπικά

Κράξιμο ξενοδοχοϋπάλλήλων Μαγνησίας για επίσκεψη Κουντουρά






Για ανέξοδη υποσχεσιολογία κατηγορεί την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μαγνησίας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή της στον Βόλο. Σχολιάζοντας σε ειρωνικό ύφος τις δηλώσεις της, η διοίκηση του Σωματείου κάνει λόγο για «ταξίδι αναψυχής» της κ. Κουντουρά, κατά το οποίο εξέθεσε τα αναπτυξιακά σχέδια της κυβέρνησης αλλά δεν βρήκε να πει λέξη για σημαντικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως και για τα προβλήματα των εργαζομένων στον τουρισμό. «Αφού τροχιοδρόμησε» στον χορταριασμένο, σχεδόν, αεροδιάδρομο της Νέας Αγχιάλου, μας …απογείωσε στους αναπτυξιακούς ουρανούς της», αναφέρει μεταξύ άλλων, με δηκτικό τρόπο, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων για την επίσκεψη της κ. Κουντουρά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Από την περασμένη Κυριακή, ο Τουρισμός της Μαγνησίας αναβαθμίσθηκε κατακόρυφα! Και αυτό, ως Νομός, το οφείλουμε στο ανέλπιστο «ταξίδι αναψυχής» της καθ’ ύλην αρμόδιας Υπουργού, κας Έλενας Κουντουρά, ήτις αφίχθη στην πόλη μας με προφανή την πρωθυπουργική εντολή να επαναφέρει το χαμένο χαμόγελο στα μελαγχολικά πρόσωπα των μεγαλοξενοδόχων!
Και, ομολογουμένως, η κα Κουντουρά τα κατάφερε! Καθησυχάζοντας τους εκπροσώπους του μεγάλου τουριστικού κεφαλαίου της περιοχής μας ότι δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα προβλήματα των εργαζομένων (που γι αυτό άλλωστε και τους αγνόησε επιδεικτικά) και ότι η Κυβέρνησή της με τους μνημονιακούς νόμους της δεν θα πάψει να τους στηρίζει, στα αντεργατικά σχέδιά τους.
Ανέπτυξε και άλλα «αναπτυξιακά» σχέδια η κα Υπουργός (τα ξανακούσαμε και προσφάτως απ’ τον ίδιο τον κο Τσίπρα στην Λάρισα), περιέργως, όμως, για τα επί της ουσίας εκκρεμούντα ζητήματα, όπως, π.χ., για την λειτουργία της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, που αποδεδειγμένως θα αναβάθμιζε το τουριστικό μας προϊόν, η κα Κουντουρά δεν βρήκε λέξη να πει!
Ήρθε, άνοιξε διάπλατα τα «φτερά» της γνωστής ανέξοδης υποσχεσιολογίας και αφού «τροχιοδρόμησε» στον χορταριασμένο, σχεδόν, αεροδιάδρομο της Νέας Αγχιάλου, μας …απογείωσε στους αναπτυξιακούς ουρανούς της! Ή έτσι, τουλάχιστον, νόμισε!