Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 11:13
Αθλητικά

Κούγιας: «Αστόχησες; Λύσε το συμβόλαιο σου»






Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον Ματθαίο Μαρουκάκη να λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ επειδή αστόχησε σε πέναλτι κόντρα στην Παναχαϊκή. «Ευαίσθητο» χαρακτήρισαν τον μεγαλομέτοχο οι «βυσσινί» παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας θεωρεί πως ο Μαρουκάκης έχασε επίτηδες το πέναλτι, αν και ο ποδοσφαιριστής είπε στο SDNA πως δεν το έκανε εσκεμμένα αφού θέλει να βγει πρώτος σκόρερ στη Football League.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος με τον επιθετικό της ομάδας του και του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του, αφού θεωρεί πως δεν ήθελε να σκοράρει στη φάση που και ο κόσμος στο γήπεδο απαιτούσε να μην μπει το πέναλτι.

«Αστόχησα. Δεν το έκανα επίτηδες. Ανεβάζω την ομάδα κατηγορία και εσύ μου ζητάς να φύγω; Αποκλείεται», είπε ο Μαρουκάκης με τον Κούγια να επιμένει στην απόφαση του, αλλά τελικά ο Λημνιός φορ φαίνεται να την γλιτώνει.

Πάντως, αυτός που πλήρωσε τα σπασμένα στην ΑΕΛ είναι ο υπεύθυνος Τύπου, Γιάννης Καλογιάννης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

Οι συμπαίκτες του Μαρουκάκη δεν άφησαν ασχολίαστη την πρόθεση του γνωστού ποινικολόγου λέγοντας στα αποδυτήρια:

«Δεν φάνηκε το ίδιο… ευαίσθητος ο Κούγιας με τον Ναγιάρ, που έχει προκαλέσει τόσες φορές προβλήματα. Και αντί να τον διώξει τον έχει συγχωρέσει τέσσερις φορές».

Χαμός από το… πουθενά στην ΑΕΛ!