Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:08
Τοπικά

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Δημαρχείο και ξυλοκόπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής






Επεισοδιακή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, που εξελίσσεται αυτή την ώρα, με κουκουλοφόρους να εισβάλλουν στην αίθουσα και να ξυλοκοπούν το γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Καλούτσα, που βρίσκονταν ανάμεσα στο ακροατήριο. Όπως φαίνεται από τις κραυγές τους, στόχος ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγή, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που όμως είχε φύγει.

ΞΥΛΟ2

Επικράτησε πανδαιμόνιο και διακόπηκε η συνεδρίαση, ενώ ειδοποιήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και η Αστυνομία. Ο αντιδήμαρχος Τάσος Μπατζιάκας ζήτησε να καταδικαστούν τα επεισόδια γιατί «μπαίνουν στο συμβούλιο κουκουλοφόροι και σκοτώνουν τον κόσμο».

ΞΥΛΟ\

Τα γεγονότα καταδίκασε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Γιώργος Μουλάς κι ανακοίνωσε ότι στο τέλος της συνεδρίασης θα τεθεί προς έγκριση σχετικό ψήφισμα.

ΞΥΛΟ3

Πάντως το γεγονός ότι τόσο οι έξι σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστός Νίκος Κανελλής, αρνήθηκαν να καταδικάσουν την εισβολή και τα επεισόδια, ενδεχομένως να λέει κάτι για την πολιτική προέλευση και τις λοιπές ιδεολογικές συγγένειες και στοχεύσεις  των κουκουλοφόρων