Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:25
Τοπικά

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση κοπής πίττας της «Νέας Εποχής-Νέας Δυναμικής» – Αχ. Μπέος: Μαζί μέχρι το 2024 και βλέπουμε…






Εκατοντάδες πολιτών παραβρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση της πλειοψηφούσας παράταξης στον Δήμο Βόλου «Νέας Εποχής- Νέας Δυναμικής», με επικεφαλής τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του “Ξενία” Βόλου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος και παρέστηκαν Δήμαρχοι του Νομού, εκπρόσωποι πολλών επαγγελματικών κλάδων και φορέων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους ο  Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος τόνισε τα εξής:

Φίλες και φίλοι

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω σήμερα εδώ, στην καθιερωμένη πια εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξης μας

Και με μεγαλύτερη χαρά διαπιστώνω ότι φέτος είμαστε περισσότεροι από ποτέ.

Γι αυτό και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

Αυτές τι μέρες γίνονται πολλές αντίστοιχες εκδηλώσεις. Και είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αξιωματούχοι, εκπρόσωποι, αντιπρόσωποι.

Εδώ σήμερα είμαστε εμείς οι πολίτες, ο λαός του Βόλου

Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε έγνοιες, ανησυχίες και πάνω από όλα την αγάπη μας για την πόλη και τον αγώνα για το μέλλον της, που είναι και το μέλλον των παιδιών μας.

Που παλεύουμε για ένα άλλο Βόλο, φωτεινό, όμορφο μαγικό και όχι γκρίζο και μίζερο σαν αυτόν που μας παρέδωσαν

Αυτός μας ξεχώρισε και πάντα θα μας διακρίνει από τα οργανωμένα συμφέροντα, τις κλίκες και τις ομαδούλες που δουλεύουν με ιδιοτέλεια και δολιότητα.

Τους βλέπετε. Ήδη άρχισαν τις επαφές και τις διαβουλεύσεις. Δήθεν για το καλό της πόλης λένε. Για να γυρίσουν στην εξουσία που την ξέρουν, τους έζησε δεκαετίες και τώρα τους λείπει. Πολύ.

Βέβαια στο τέλος οι πολίτες θα γελάνε με τα γνωστά τους μαλλιοτραβήγματα για το ποιος θα πάρει την πολυθρόνα. Όχι την καρέκλα. Γιατί αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει. Σίγουρα όχι η πόλη και οι ανάγκες της.

Το έχουμε δει τόσες φορές το έργο. Το έχουμε, όλοι μας, σιχαθεί.

Εχουν μείνει δεκαετίες πριν, που κορόιδευαν τον κόσμο. Όμως οι εποχές αυτές πέρασαν, οι πολίτες ξύπνησαν και δεν χειραγωγούνται

Φίλες και φίλοι

Το 2018 ελπίζουμε, και δουλεύουμε καθημερινά γι αυτό, θα είναι η κορύφωση της μεγάλης προσπάθειας που ξεκινήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης.

Και που όπως όλοι βλέπετε στην καθημερινή σας ζωή προχωρούμε με καλά αποτελέσματα.

Τα μεγάλα έργα ξεκίνησαν ή ξεκινούν άμεσα. Οι καθυστερήσεις όπως όλοι ξέρουν οφείλονται σε πολλές αιτίες, που δεν είχαν να κάνουν με τη δική μας θέληση.

Από τους γνωστούς ρουφιάνους – υπονομευτές, από τα τσιράκια του σάπιου συστήματος σε καίριες θέσεις μέχρι σε αντικειμενικές δυσκολίες από την οικονομική δυσπραγία και την γραφειοκρατία που καθυστέρησαν το άνοιγμα πολύτιμων εργαλείων, όπως το ΕΣΠΑ.

Όλα όμως ξεπεράστηκαν. Και τώρα προχωρούμε με ορμή και αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουμε το σχεδιασμό μας.

 

Φίλες και φίλοι

Όπως συνηθίζω να λέω πρώτα απ’ όλα Υγεία να έχουμε.

Και σας διαβεβαιώνω και πάλι  ότι μαζί και του χρόνου, και μέχρι το 2024 και δεν ξέρω ακόμα πόσα χρόνια μετά, εδώ θα κόβουμε την πίτα σαν Δημοτική Αρχή του Βόλου.

Ολοι μαζί για το Βόλο που αγαπάμε για το Βόλο που ονειρευόμαστε.

Εύχομαι να είναι το 2018 για όλο τον κόσμο αλλά και για τον καθένα και τη καθεμία από εσάς ξεχωριστά ένα χρόνος γεμάτος δύναμη, δημιουργικότητα και προκοπή και βέβαια πάνω από όλα με Υγεία και Ειρήνη.

Εκεί βρέθηκαν στελέχη της δημοτικής παράταξης, σύσσωμη η δημοτική αρχή Βόλου, φίλοι και συνεργάτες, αλλά και πολιτικά πρόσωπα όπως η πρώην Υφυπουργός Ζέττα Μακρή και οι πολιτευτές της ΝΔ Σάκης Κοκκίνης και Έλενα Αντωνοπούλου, ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης κ.α.
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή ευχών, το μοίρασμα των κομματιών της βασιλόπιτας, αλλά και διανομή ημερολογίων – ατζεντών από την παράταξη του κ. Μπέου, δώρο που εντυπωσίασε και έγινε ανάρπαστο!