Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:46
Παραπολιτικά

Κλέφτης φόρων και εκδότης; Φαίνεται πως δεν υπάρχουν μόνο στον Βόλο!






Ενας κλέφτης φόρων στα μπουζούκια, ήταν ο πηχυαίος τίτλος της εφημερίδας του αυθεντικού Στέφανου Χίου και, ομολογώ, ανησύχησα γιατί νόμισα ότι αναφερόταν στον ιμιτασιόν Χίο, όπως με κακεντρέχεια τον αποκαλούν οι εχθροί του, και που κάνει πιο… χαμογελαστή, εδώ στο Βόλο, την καθημερινότητα.

Τελικά βέβαια αναφερόταν στον άλλο μεγάλο εκδότη (πολλές συμπτώσεις ρε παιδί μου) του Ομίλου της Real, το Νίκο Χατζηνικολάου και στη νυχτερινή του έξοδο στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Απολαύστε τα κείμενα και αν θέλετε κάντε και τους αναγκαίους συνειρμούς να διασκεδάσετε. Είναι μια πρωτοχρονιάτικη προσφορά μας για σας!

(Το ρεπορτάζ από το  koutipandoras.gr)

Σκληρός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Στέφανο Χίο. Αφορμή, στάθηκε η έξοδος του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη της RealNews στα μπουζούκια για την ονομαστική του εορτή.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν επέκριναν τη νυχτερινή έξοδο του Χατζηνικολάου προβάλλοντας ταυτόχρονα τα χρέη της Realnews και του Real FM.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε μια πρώτη οργισμένη απάντηση ανήμερα των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως γίνεται εις βάρος του «βρώμικος και υπόγειος πόλεμος». Κατά τον παρουσιαστή – εκδότη, οι επιθέσεις αυτές έχουν στόχο να πλήξουν την εφημερίδα και το ραδιοσταθμό του, με τον ίδιο να υπενθυμίζει πως «δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους!».

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, το «Μακελειό», που σχεδόν κάθε μέρα έχει κάποιο εμετικό πρωτοσέλιδο, κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τον Χατζηνικολάου στα μπουζούκια με τον εξής τίτλο: «Ένας κλέφτης φόρων στα μπουζούκια».

Δείτε το:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε την απάντησή του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε twitter και facebook. Αν και δεν αναφέρθηκε αυτολεξεί στον Χίο και το «Μακελειό», φωτογράφισε την εφημερίδα σχολιάζοντας πως τα όσα γράφει αποτελούν «τίτλο τιμής» για τον ίδιο.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι συνεχείς επιθέσεις που δέχομαι το τελευταίο διάστημα από περιθωριακά blogs και έντυπα χρυσαυγίτικου προσανατολισμού και φιλοσοφίας αποτελούν για μένα τίτλο τιμής! Μάλλον κάτι κάνω σωστά… #realnews».