Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:20
LIFE

Κατερίνα Κούκα: Η αποκάλυψη για τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα 14 χρόνια μετά!






«Θεωρώ ζημιά, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, να με ρωτάνε ακόμα για την Ασπα Τσίνα και να περιμένουν και απάντηση», δήλωσε η Κατερίνα Κούκα και αποκάλυψε το παρασκήνιο του θρυλικού καβγά τους στο «Fame Story», πριν από 14 χρόνια, αλλά και τον ρόλο του Αντώνη Βαρδή!

Στις… ιστορικές κόντρες της ελληνικής τηλεόρασης έχει περάσει ο διαπληκτισμός που είχε η Κατερίνα Κούκα, μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show, με την διαγωνιζόμενη Άσπα Τσίνα, λόγω της «εκρηκτικής» συμπεριφοράς της. Όλα άρχισαν όταν η Άσπα υποστήριξε πως οι κριτές δεν κρίνουν το ταλέντο, αλλά την συμπεριφορά, με την Κατερίνα να εκτιμά πως λόγω του χαρακτήρα της δεν θα κάνει ποτέ καριέρα.

«Δυστυχώς, δεν ζει ο Αντώνης Βαρδής για να με επιβεβαιώσει… Κανείς δεν ξέρει ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν η σειρά μου να μιλήσω, αλλά η δική του», αποκάλυψε, στην εκπ9ομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «ο Αντώνης είχε ταλαιπωρηθεί από όλο αυτό και, επειδή ήταν αληθινός άνθρωπος, του είπα “άσε, θα μιλήσω εγώ”. Η Άσπα τσακώθηκε με τους πάντες! Στις αρμοδιότητές μας ήταν να κρίνουμε και τη συμπεριφορά των παικτών».