Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 05:03
Αθλητικά

Καταιγιστικός ο Βόλος Ν.Π.Σ. διέλυσε (4-1) τον Απόλλωνα Λάρισας






Ασταμάτητος ήταν για ένα ακόμη φιλικό ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Χουάν Φεράντο, διέλυσε με 4-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, δείχνοντας ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον Μίλιτς έπειτα από ασυνενοησία στην άμυνα του Βόλου. Ωστόσο, το τερμά των φιλοξενούμενων δεν επηρέασε τους παίκτες του Βόλου οι οποίο στο 16ο λεπτό ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, ο Δημόπουλος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ στο 33ο λεπτό ο Ηλιόπουλος διεύρυνε ακόμα περισσότερο το σκορ (3-1).

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 35ο λεπτό με τον Καμπαγιέρο.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός του αγώνα και έτσι το 4-1 να παραμείνει ως το τέλος.

Βόλος: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία.
Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

Απόλλων Λάρισας: Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας.
Έπαιξαν και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.