Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:20
ΒόλοςΤοπικά

Καταιγιστικός ο Αχιλλέας Μπέος – Ολα όσα είπε ο Δήμαρχος Βόλου (video)






Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα αναφορικά με την δικαστική του περιπέτεια στο περιβόητο σκάνδαλο “Κοριόπολις” που αρχικά το οδήγησε στην φυλακή αλλά τελικά δικαιώθηκε πανηγυρικά από το Πενταμελές Εφετείων Αθηνών.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε ότι το όνομά του δεν υπήρχε στην υπόθεση αυτή από την αρχή, αλλά προστέθηκε μετά, διότι «εξυπηρέτησε επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα». Μάλιστα Αχιλλέας Μπέος ονομάτισε τρία πρόσωπα που εκτιμά ότι βρίσκονται πίσω από τη δίωξή του, τον επιχειρηματία Νίκο Πατέρα, τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κυριάκο Θωμαίδη.

Στο «κάδρο» των ευθυνών ο κ. Μπέος έβαλε και την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου για την οποία σημείωσε: «έκανε μία δικογραφία έγκλημα για τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα, αλλά έπρεπε να βρούνε και τον εισαγγελέα ή τον δικαστή που θα έκανε τη δουλειά τους. Και βρήκαν την κ. Παπανδρέου, που ήθελε να κάνει καριέρα, στέλνοντας αθώους στη φυλακή. Είχα την τύχη όμως να κριθώ από άξιους δικαστές, με ήθος και ακεραιότητα, και έβγαλαν αυτή την απόφαση αν και υπήρχαν εξωγενείς παράγοντες, που προσπάθησαν να επηρεάσουν τη συνείδησή τους.»

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου ευχαρίστησε τη σύζυγο και τα παιδιά του. «Εμείς γίναμε πιο δυνατοί και η οικογένειά μου έπαιξε σημαντικό ρόλο. Όπως και η αγάπη του κόσμου, που με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου.»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος: