Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:12
Τοπικά

Καταγγελίες σοκ σε βάρος τοπικού εκδότη από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ – Μείζονα ηθικά και ποινικά θέματα ζητούν απαντήσεις






Νέα σφοδρή επίθεση σε εκδότη, το όνομα του οποίου δεν αναφέρει, αλλά φωτογραφίζει επαρκώς, εξαπολύει στο σημερινό του φύλλο ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, θέτοντας μια σειρά πολύ σημαντικών ζητημάτων, ηθικής, αλλά και ποινικής τάξεως, που η αλήθεια είναι απασχολούν έντονα την τοπική μας κοινωνία.

Θέματα όπως ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση  του συγκεκριμένου εκδότη οφείλει 3.040.000 εκατ., «και για αυτό θα δώσουν λόγο οι αρχές για την παράλειψη είσπραξης» και ότι πήρε καταχωρήσεις του Δημοσίου μέσω άλλης εταιρείας, είναι μείζονος σημασίας και κάποια στιγμή πρέπει να απασχολήσουν επιτέλους τις ελεγκτικές αρχές και τη Δικαιοσύνη, που φαίνεται να εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε απλούς πολίτες.

Όπως και η καταγγελία ότι η εφημερίδα που εκδίδει πουλά μόλις 49 (!) φύλλα, που αν αποδειχθεί αληθής συνιστά εξαπάτηση των αρμοδίων αρχών για να συμπεριληφθεί στην επετηρίδα των εφημερίδων που δικαιούνται καταχωρίσεων του Δημοσίου

Πιο συγκεκριμένα στο σχόλιο της εφημερίδας με τίτλο «ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» αναφέρονται τα εξής:

«Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο λήπτης επιταγών «ευκολίας» των εργολάβων, ο ονομαζόμενος Χίος του Βόλου, ο συκοφάντης τυπογράφος που γερνά με το μεράκι να τον αναγνωρίσουν ως δημοσιογράφο, αυτός που άφησε με κόλπο το 2004 20 εργαζόμενους απλήρωτους χωρίς αποζημιώσεις και δίχως να πληρώσει τα ένσημά τους, τολμά ξανά να συκοφαντεί τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.
Ένας συκοφάντης τυπογράφος που δεν τολμούσε ούτε από την Αντωνοπούλου να περάσει. Ο συκοφάντης βοηθός του Τόμυ, που κρύβει το γιατί απολύθηκε την εποχή εκείνη. Ο χαβαλές τότε των εργαζόμενων στον Τύπο.
Αλλά είναι ζωή κι αυτή! Να περιμένεις να αποδημήσει ή να συνταξιοδοτηθεί μια ολόκληρη Ενωση για να ψελλίσεις ότι είσαι δημοσιογράφος και ν’ αρχίσεις το παραλήρημα;
Όπως σου έχουμε επισημάνει, όχι μόνο θα παίρνουμε το γάντι από κάτω, αλλά θα αντιμετωπίζεις και τις συνέπειες.
Καθαρές κουβέντες. Πάμε τώρα στα δύσκολα.
Πρώτον, θα πληρώσεις τα 3.040.000 εκατ. που χρωστάτε, και για αυτό θα δώσουν λόγο οι αρχές για την παράλειψη είσπραξης.
Δεύτερον, μην τολμήσεις και ξαναπάρεις «πληρωμένο» μέσω άλλης εταιρείας.
Τρίτον, βασική παράμετρος για να σου απαντήσουμε ξανά (για να μάθουν και οι λιγοστοί σου διαφημιζόμενοι), είναι να ξεπεράσεις τα 49 φύλλα που πουλάς την ημέρα!!! Περίπτερο – περίπτερο σου βγάλαμε την κυκλοφορία.

ΥΓ. Για να καταλάβουν οι διαφημιζόμενοι των οποίων τα χρήματα χάνονται σε αυτό το διαφημιστικό έντυπο, σε ένα από τα σημεία πώλησης, όταν οι δυο μεγάλες ιστορικές εφημερίδες στέλνουν από 70 φύλλα καθημερινά, ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 5 ΦΥΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΕΝΑ!!!
«Πεταμένα λεφτά»!
Ν.Τ.