Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:49
Τοπικά

Καταγγελίες – σοκ για το Ορφανοτροφείο – Εισαγγελέα καλεί ο νέος Πρόεδρος για μια σειρά από παρατυπίες






Για παρατυπίες που θέτουν σε κίνδυνο τους τροφίμους αλλά και την υπόσταση του Ιδρύματος του Ορφανοτροφείο κάνει λόγο ο νέος πρόεδρος του ΔΣ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης, σε συνέντευξή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Όπως ο ίδιος γράφει στη σελίδα του στο FB «Ας μάθει η κοινωνία του Βόλου λοιπόν, τι γίνεται επί χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιδρύματος, από ανύπαρκτες διοικήσεις ετών! Και όλα αυτά σε βάρος των παιδιών…μόνο και μόνο για να φέρουν κάποιοι ανίκανοι τον τίτλο του Προέδρου…Θλίψη….
Και η Τασσοπούλου στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ σήμερα, συνεχίζει να με πολεμά…νομίζοντας πως οι αναγνώστες είναι χαζοί….μόνο γέλιο προκαλεί και ζημιά στον εργοδότη της…»
 

Μεταξύ των απίστευτων καταγγελιών περιλαμβάνεται η υπόθεση μια ανήλικης τροφίμου, που έμεινε έγκυος και η υπόθεση «κουκουλώθηκε» και η υπόθεση ενός άλλου ανηλίκου, χωρίς όνομα, για λογαριασμό του οποίου το ίδρυμα εδώ και 12 χρόνια εισπράττει επίδομα από την Πρόνοια!!!

Σημ: Όλοι αυτοί που, κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια, συκοφαντούσαν και λοιδορούσαν το Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, για την αποφασιστικότητα του να αλλάξουν τα πράγματα στο Ίδρυμα, τι λένε τώρα; Θα συνεχίσουν την αναπαραγωγή των γνωστών αθλιοτήτων, γνωστών σε αυτούς από τις πρακτικές και τις συμπεριφορές των αφεντικών τους, ή θα ζητήσουν συγγνώμη, όχι, βεβαίως, από τον Δήμαρχο, αλλά από την κοινωνία; Οψόμεθα…