Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:39
Θεσσαλία

Καρδίτσα: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 27χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό

????????????????????????????????????





Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γ.Ν. Καρδίτσας ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας που χθες το απόγευμα “χτυπήθηκε” από κεραυνό κατά την ώρα που βρισκόταν στο γήπεδο για την πραγματοποίηση της προπόνησης της ομάδας.

Περίπου 18 ώρες μετά την διακομιδή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το γήπεδο στο Νοσοκομείο ο 27χρονος εξακολουθεί δίνει ένα άλλο αγώνα πολύ πιο κρίσιμο από αυτόν που γνώριζε να δίνει καθημερινά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι έπειτα από το εντελώς απροσδόκητο γεγονός που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο KarditsaLive.Net ο 27χρονος φαίνεται να αναπνέει κάποιες στιγμές χωρίς μηχανική υποστήριξη ωστόσο προς το παρόν οι ιατροί δεν τον έχουν ξυπνήσει πριν ολοκληρώσουν την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Επισημαίνουμε ότι εξακολουθεί να μην είναι γνωστό αν τo “χτύπημα” που δέχθηκε από τον κεραυνό έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε ζωτικό του όργανο.

 

 

Πηγή: karditsalive.net