Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 11:24
Αθλητικά

Και τώρα το κύπελλο – Αποτέλεσμα πρόκρισης ψάχνει ο Βόλος στη Λαμία (7.30 μ.μ.)






Μετά την επιβλητική “εφτάρα” στο πρωτάθλημα επί της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Βόλος στρέφει το βλέμμα του στο θεσμό του κυπέλλου, όπου αντιμετωπίζει σήμερα (7.30 μ.μ. ΔΑΚ Λαμίας) τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Οι “κυανέρυθροι” του Βόλου στο σημερινό παιχνίδι θα αναζητήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους “16” του θεσμού, καθώς μεταξύ των στόχων της ομάδας του Βόλου είναι και η διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου.

Στη σημερινή αναμέτρηση της Λαμίας, ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό του προηγούμενου Σαββάτου, χωρίς όμως να έχει ανοίξει τα… χαρτιά του σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα.

Οι παίκτες του Βόλου προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα το πρωί και εν συνεχεία ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Λαμία.

Η αποστολή των “κυανέρυθρων” αποτελείται από τους εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Κορέλας, Λούκας, Πίσπας