Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 03:38
Αθλητικά

Και τώρα πιάστε τον – Ο Βόλος… καθάρισε και την Κέρκυρα






Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε για τον Βόλο το 2018. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επικράτησε της Κέρκυρας με 2-1 και αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τους διεκδικητές της ανόδου.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, με λίγες καλές φάσεις, το δεύτερο 45λεπτο ήταν όλα τα λεφτά. Στο 66′ ο Σιατραβάνης κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κόντος στο 67′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φτάσει σε μία τεράστια νίκη. Αρχικά ο Πέντα ισοφάρισε στο 82ο λεπτό, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 88ο λεπτό με πλασέ του Βασίλη Μάντζη.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (71′ Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Φράγκος), Πέντα (90′ Ενγκουέμ), Κότο, Μάντζης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης (91′ Βίλα), Κούρος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λινάρδος, Ν. Κρητικός (55′ Μότα), Κόντος, Ζορμπάς, Τουράμ, Σιατραβάνης (77′ Βέρτζος).