Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 04:17
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και πριν δυο μήνες είχε εντοπιστεί να οδηγεί πιωμένος ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας






Ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην του αφαιρέσουν το δίπλωμα – Και ο ίδιος ο 64χρονος είχε χάσει γιο και αδερφό σε τροχαία.

Στα δίχτυα της Τροχαίας είχε πέσει και πάλι πριν από δύο μήνες ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που τα ξημερώματα της Τετάρτης υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών – Λαμίας στο αντίθετο παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς ηλικίας 60 και 65 ετών και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου την 34χρονη γυναίκα συνοδηγό κόρη του ενός θύματος.

 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο οδηγός είχε εντοπιστεί από άντρες της Τροχαίας Δυτικής Αττικής να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην του αφαιρέσουν το δίπλωμα, αλλά να του κόψουν πρόστιμο 200 ευρώ.

Ο 64χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και όλα δείχνουν ότι δεν θα απολογηθεί, αλλά θα πάρει προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει με τον συνήγορο του την απολογία του και ως τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Χθες στους αξιωματικούς της Τροχαίας δεν θέλησε να πει πολλά και έμοιαζε χαμένος σε έναν δικό του κόσμο. Αρχικά φέρεται να υποστήριξε πως δεν οδηγούσε αυτός το βαρύ όχημα, μετά όμως άλλαξε και είπε ότι δεν κατάφερε να το ελέγξει για άγνωστο λόγο και έτσι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο οχήματα και να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και να χαροπαλεύει στην Εντατική του Αττικού νοσοκομείου η 34χρονη γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr