Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Και επίσημα στο Βόλο ο Μιχάλης Φράγκος

Και επίσημα παίκτης του Βόλου είναι ο Μιχάλης Φράγκος. Ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους “κυανέρυθρους” του Βόλου και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Φράγκου. Ο 28χρονος (20/5/90) επιθετικός την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπάρτη, Καλλονή, Καλλιθέα, Φωκικό, Πανηλειακό, Ρόδο, Διαγόρα, Θρασύβουλο και Πρέβεζα.
Συνολικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει 9 συμμετοχές, ενώ στο πρωτάθλημα της Football League μετράει συνολικά 129 συμμετοχές και 39 τέρματα.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Με απουσίες ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ – Η αποστολή
21 Μαρτίου 2026Βόλος
”Καρδιοχτύπησε” η ΑΕΚ αλλά προκρίθηκε στους ”8”
19 Μαρτίου 2026Αθλητικά
Για τη πρόκριση με δεύτερη νίκη η ΑΕΚ
19 Μαρτίου 2026Αθλητικά












