Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 12:26
Τοπικά

Κόρη υπαλλήλου του Δήμου Βόλου η 23χρονη Βολιώτισσα που τραυματίστηκε στο τροχαίο της Ισπανίας






Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες ότι μεταξύ των τραυματιών του φοβερού τροχαίου χθες στην Ισπανία είναι και μια Βολιώτισσα. Πρόκειται για την 23χρονη κόρη του προϊσταμένου υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βόλου, Ηλία Κολόμβου, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση Οι γονείς της κοπέλας έχουν ενημερωθεί από εχθές και  αναμένεται να μεταβούν στην Ισπανία για να σταθούν στο πλευρό της κόρης τους.
Σύμφωνα δημοσίευμα στο in.gr  σύμφωνα με τις καταλανικές υπηρεσίες, όπως μεταδίδει η El Pais, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άτομα και έχουν τραυματιστεί ακόμα οι υπόλοιποι 43 επιβαίνοντες. H πλειονότητα των επιβαινόντων ήταν ευρωπαίοι φοιτητές ανταλλαγής, σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το λεωφορείο πριν ανατραπεί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντας τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος. Το σημείο του δρόμου στο οποίο συνέβη το δυστύχημα αναφέρεται ως το μοναδικό σε εκείνο το τμήμα με στροφή.

Ο οδηγός φέρεται να βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι τοπικές υπηρεσίες έχουν ανοίξει τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για το δυστύχημα

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη «Θεσσαλία» η Ελληνίδα τραυματίας ίσως να είναι από το Βόλο