Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:40
Παραπολιτικά

Κάτι το ξεχωριστό;






Δεν σταματά να μας εκπλήσσει…δυσάρεστα η αρχισυνδικαλίστρια των ΟΤΑ, Θάλεια Στάχτου (για τους μη -αν είναι δυνατόν – γνωρίζοντες, σύζυγος Φώτη Λαμπρινίδη) που αύριο πρόκειται να δικαστεί, μετά από μήνυση του Δημάρχου Αλμυρού, Δημ. Εσερίδη…

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, η συγκεκριμένη κυρία, αφού επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να καταστήσει το προσωπικό της πρόβλημα και πρόβλημα, συνολικά, της κοινωνίας, αποδείχθηκε πολύ μικρότερη των περιστάσεων και του αξιώματος που της ανέθεσαν, αφού εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του…εαυτού της, αλλά όχι και της γραμματέως του Συλλόγου, Εύης Καρυδάκη, που είναι συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση!

Ακόμα κι αν παραβλέψουμε αυτή την συνδικαλιστική (ίδιον και των δημοσιογραφούντων εσχάτως) επιθυμία για “αυτο – αγιοποίηση”, άρα παροχής ασυλίας έναντι του Νόμου, πως μπορούμε να παραβλέψουμε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά… όταν μάλιστα δηλώνει, ως δικαιολογία, ότι αγνοούσε ότι είχε συγκατηγορούμενη… τα συμπεράσματα (και τα γέλια ή κλάματα) δικά σας…

Στο μεταξύ για να καταλάβουμε όλοι πόσο αντικειμενικοί και ανεπηρέαστοι από τα κόμματα είναι οι συνδικαλιστές αυτοί, διαβάστε και αυτό το σχόλιο από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, που με τίτλο « Καλώς τα παιδιά…» γράφει:  Για το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Βόλου ο λόγος, που αποφάσισε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να καταθέσει αγωγή κατά του δήμου, για τις αποζημιώσεις για το γάλα που δεν έλαβαν οι εργαζόμενοι που το δικαιούνταν την περίοδο 2011- 2013.

Τότε ο σύλλογος δεν είχε κινηθεί δικαστικά, μπροστά στην αδράνεια της τότε δημοτικής αρχής να προκηρύξει διαγωνισμούς για μία παροχή που προβλέπεται από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Μόνη της η ΔΑΣ και η ΛΑΣ έδωσαν τον αγώνα.

Τώρα άλλαξε η δημοτική αρχή και βγήκαν μπροστάρηδες στον αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων… Σε κάθε περίπτωση κάλλιο αργά παρά ποτέ…»